2011. március 23.

Nyílt nap, kalitka, rikkancs, miegymás

Mostanában igen sűrűn és tartalmasan telnek a napjaim, és persze nincs hiány az ékszerekből sem. :) Ezekből azonban egyelőre nem mutatok, mert a bemutatásukat szombatra, az első blognyíltnapra tartogatom.

Egy nagyon kedves ismerősöm döbbentett rá, hogy az internet nem minden: annak ellenére, hogy megnézzük az elkészített ékszerekről előre beállított elrendezésben készült képeket, még nem biztos, hogy hogy teljesen a magunkévá tudjuk tenni azokat. Ahhoz, hogy igazán "rátaláljunk", lehet, hogy egy érintés, egy közelebbről való megvizsgálás segíthet hozzá. Az ötletadó lány maga is azt kérte, hogy személyesen vigyem el bemutatni az ékszereket neki és a barátnőinek: úgy talán ők is hamarabb rátalálnak a kedvencünkre.

Ez a gondolat igazán szöget ütött a fejemben, főleg azért, mert én magam is nagyon szeretek "tapogatózni". Gyakran, ha anyagot keresek az aktuális varrott virágomhoz a boltban az első, amit az anyag és a szín után leellenőrzök, az a tapintás; saját negatív tapasztalat alapján is megtanultam, hogy attól, hogy valami szaténnak van írva és szép a színe még lehet teljesen használhatatlan a minőségét tekintve. Persze, az utóbbi időkben főleg neten vásárolok, és ott a szememre kell hagyatkoznom; de az igazán jó vásárlás egyik alapja tényleg a kézzel való érintkezés, a "sajátommá válás".

Éppen ezért gondoltam úgy, hogy a blognyíltnap igazán jó lehetőség azok számára, akik már ismerik/még nem ismerik az ékszereimet, de szeretnék őket megismerni; és mindazoknak, akik eddig csak a képeken látták őket, de nem foghatták/érinthették meg azokat. Elsősorban a Szegeden és környéken élőknek kedvez a helyszín, ugyanis a nyílt nap a Dugonics tér 2.-es szám alatti Dugonics Cukrászda egyik belső helységében kerül megrendezésre 2011. március 26-án, délután 3 órától, melyre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. (Az esemény facebook-oldala)

A másik dolog egy örömhír: Vadjutka Közös mese játékában, melyet lentebb ajánlottam is, én lettem a szerencsés kiválasztott, aki egy általa készített nyaklánc boldog tulajdonosa lett. :) A nyaklánc gyönyörű, még sokkalta szebb, mint a képeken, úgyhogy itt is szeretném még egyszer megköszönni azt. Emellett pedig csatlakoztam a Vadjutka Rikkancs-programhoz, melynek keretein belül partnerként reklámozom Vadjutka blogját.

2011. március 17.

Blogdíj

Kaptam egy blogdíjat, méghozzá Dorkától :) Hatalmas meglepetés volt, köszönöm szépen! :)) Én pedig igyekszem, és tovább is adom ezt a díjat annak rendje és módja szerint. :)



Feltételek:

1. Egy bejegyzés amiben a díj logója megjelenik és a szabályok feltüntetésre kerülnek.

2. Belinkelni azt a személyt, akitől a díjat kaptad és tudatni vele, hogy elfogadod.

3. Továbbadni 3-5 tehetséges, lehetőleg kezdő blog társadnak és ezt tudatni is velük.


Nekik küldöm, akik között nem igazán kezdők, inkább tehetségek vannak:

- Gerdushi
- Soledad
- Katus
- habosbabos
- Holy és Sugar

2011. március 15.

Muffinok

Rengeteg tavaszváró muffin készült mind fülbevaló, mind nyaklánc formájában. Keresd őket a Meskán, vagy nálam e-mailben!









2011. március 8.

Eredmény

Lezárult az első blogos licitem! Bevallom őszintén, hogy szörnyen izgultam a fogadtatástól, meg attól, hogy egyáltalán lesz-e valaki, aki fog majd rá ajánlatot tenni.. A végén tettetek is, nem is kevesen, ami csodálatos, köszönöm nektek! :) A fülbevalót végül bv viheti el 1100 Ft-ért, gratulálok neki! :) Legközelebb is lesz még ilyen lehetőség, addig is várom a javaslatokat itt vagy facebookon, hogy máskor mit tegyek majd fel 0 Ft-ért. :)
Emellett szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy blogot, ahol egy kedves lány, Katus írt az ékszereimről, amiket tőlem vásárolt. Köszönöm a kedves szavakat Katus! :)

2011. március 7.

Nőnapi licit

Ahogy ígértem, nem hagylak Titeket sokáig játék nélkül... :) Ez azonban egy kicsit más lesz, mint az előző. Holnap nőnap, ilyenkor általában hagyományos ajándék szokott lenni a virág és a csoki. De mi lenne, ha az idén egy rendhagyó édességgel lepnéd meg a szívednek kedves hölgyet, ami ráadásul még nem is hizlal? :)
Felajánlom hát ezt a kiwis-csokis muffin fülbevalót. Különlegességeket kedvelő hölgyeknek-lányoknak ajánlom elsősorban, meg azoknak, akik szeretik az édességeket. A muffin kezdő ára 0 Ft, melyre holnap estig, azaz 2011. március 8-án, este 7-ig lehet licitálni itt, a blogban. Ha siettek, pár nap múlva odaér! :)

2011. március 6.

Nyertes

Lezárult a Tavaszváró nyereményjátékom, melynek végén ideje győztest hirdetnem. Azt el kell mondanom, hogy nagyon sokan jelentkeztetek, amit köszönök szépen! :) Összesen 37 ember írt a játékra, ebből 13-an a blogba, 24-en a facebookon. Nemi eloszlás szerint 35-2 arányban győztek a lányok, és a szerencse is egy lánynak kedvezett. Na de nem húzom tovább az időt, lássuk, ki a nyertes! :)



A szerencse tehát Noljyémi Báder-nek kedvezett, gratulálok neki! :) A többiek pedig ne csüggedjenek, lesz még nyereményjáték, addig azonban érdemes benézni Vadjutkához, aki egy fantasztikus nyaklánccal és egy közös mesével várja a nyerni vágyókat. :)