2011. május 28.

Blogszületésnapi játék



Hálám jeléül, amiért ennyien támogattok játékot hirdetek, melyen 3 szerencsés ember is nyerhet! :) Ehhez nem kell mást tennetek, mint írnotok egy kommentet ide, a bejegyzés alá, vagy ellátogatnotok erre a facebook-oldalra, és az alkalmazás segítségével regisztrálnotok a játékra. Figyelem: aki mindkét helyen regisztrál, az dupla eséllyel vesz részt a sorsoláson! :)

A nyeremény pedig 2 pár fülbevaló, az egyik a Let's enjoy Britain! kollekció első darabja, a másik pedig egy szülinapi feketeerdő torta egy-egy szál gyertyával. :) A harmadik szerencsés pedig egy névreszóló kupont kap, amellyel 50%-os kedvezménnyel vásárolhat nálunk, egyszeri alkalommal. (Ez a különleges kupon nem vonható össze más kedvezményekkel.)

Megjegyzés: mivel a blogspot szervere egy ideig nem volt jó, és a facebook-os alkalmazást kiszolgáló szerver is bedöglött a mai délután, ezért módosult határidővel holnap estig tart a játék!

A játék MÓDOSÍTOTT határideje pedig: 2011. június 3., 19:00.

Sok szerencsét! ;)

Boldog születésnapot!



Eltelt a legelső év, ami alatt az első gyurmás próbálkozásoktól kezdve eljutottam a saját ötletekből megvalósított ékszerekig. Hihetetlen sok érdekeset, csodát tartogatott nekem ez az év, amit köszönök Nektek, akik olvassátok, nyomon követitek és viselitek az ékszereimet. :) Nem akarok hosszú novellát írni arról, hogy mit érzek, gondolok, úgyhogy következzen egy röpke szemezgetés arról, hogy hogyan indult ez az egész, és mi minden történt velem egy év alatt.

2010. március-április: megvettem az első csomag Formi-gyurmámat. Próbálkozások kezdete
2010. május 14.: Az első Cernit gyurmáim. Innentől kezdődtek a tényleges kísérletezések.
2010. nyár-ősz: A makói piacon árultam az ékszereimet.
2010. szeptember: Meska-boltom kezdete. A legelső nyereményjáték a blogon.
2010. november: Facebook-közösség indulása. Először kezdek el organzából varrni. Gyurmás-textiles kísérletezések.
2011. március: Tavaszi játék. Csatlakoztam a Hungarian Etsy Teamhez, és aktiváltam az Etsy-boltomat.
2011. április 9.: Ettől a naptól kezdve kaphatóak az ékszereim az %érzékben és a Magyar Kézművesek Boltjában.
2011. május 21-22.: A szegedi Hídivásáron sok más alkotóval együtt az én ékszereim is megtekinthetők voltak.

Ebből a felsorolásból is látszik, mennyit fejlődtem, formálódtam egy év alatt. Bár még mindig nem érzem magam profinak, de igyekszem közel tökéleteset alkotni, és nem csak a termékeimmel, hanem a kiszolgálással, kedvességgel is a vevőket szolgálni. Remélem, erre még sokáig lehetőségem adódik, de mindez rajtatok is múlik! :)

Még egyszer köszönök mindent, és bízok abban, hogy jövőre is együtt ünnepelhetünk május 28-án!