2010. szeptember 27.

Nosztalgikus hangulatban

Valahogy amikor eljön az ősz, és elkezdenek hullani a meleg színekben pompázó levelek, mindig kedvem támad nosztalgiázni. Ez persze részben aktuális, mivel a következő hónapban betöltöm "azt a bűvös" 18-at, és az ember ilyenkor elgondolkozik azon, hogy ki volt, honnan jött, és persze a legfontosabb: hogy hová tart.

Ebben a nosztalgikus hangulatban születtek meg a legújabb nyakláncaim, amihez inspirációt az óvodai éveim adtak. : ) Igaz, nálunk nem volt tejszínhab és csokidarabka a kakaónkon, és ilyen szép bögrében se kaptuk, de jól emlékszem az akkori barátnőm óvodai jelére, ami egy nagy, szép, sárga (vagy kék?) pöttyös bögre volt. Az igazság az, hogy én a kakaót soha nem szerettem, és számomra csak egy módon volt iható: jóóóóóó sok tejszínhabbal és kakaóporral a tetején. Innen tehát a tejszínhabos kakaó iránti lelkesedés. : ) (Bár az én bögrémben rendszerint sok tejszínhab volt, némi kakaóval. : ) ) A croissant pedig... Egy kósza ötlet alapján született meg, és mint tudjuk, a kósza ötletekből születnek a legjobb dolgok. : )

Lényegében a kis "apróságok" már pár hónapja megvoltak, de ötlet híján nem tudtam, hogy mivel kombináljam őket, amikor is egy rózsaszín üveggyöngyös dobozban való kutakodás rá nem ébresztett, hogy nekem van kék és piros üveggyöngyöm is, sőőőt, kimaradt zöld teklám, meg pár szép fehér gyöngyöm. Ehhez jöttek még megmaradt szaténszalagok, és némi munkával az alábbi végeredmény kerekedett belőlük:


A kék nyaklánc már fent van a Meskán.

A végére pedig egy kis múlt heti-nyári nosztalgia: Zsófi barátnőm az augusztust Amerikában töltötte, és ott vette nekem ezt a kedves, muffin alakú (japán) radírt, amiért cserébe Fánkit, az (ős)orbitos fánkot kapta. Amikor kibontottam és megláttam, majd' elolvadtam a gyönyörűségtől! ^^ Annyira szép, hogy nincs szívem elradírozni... Ezért inkább odakerül a polcomra, ahova a számomra fontos emberek fotói, kedves tárgyak kerülnek. : )Szétszedhető is. : )

Addig is, október 2.-áig játék! A menüsávban könnyen megtaláljátok az oda vezető linket. Az ajándékot pedig egyelőre még nem döntöttem el, hogy mi lesz, de ami késik, nem múlik. : )

1 megjegyzés:

Kinga ^^ : 'D ♥♥ írta...

ilyen is kellene. ^^ :D

Megjegyzés küldése