2010. november 28.

Karácsonyi vásár

A több hetes készülődés és izgalom egy része lezárult: véget ért a karácsonyi vásár. :) Bevallom őszintén, tavaly voltunk kint először (akkoriban még a kis filcgolyóimat vittem), és ahhoz képest, hogy milyen tapasztalataim voltak a piacon és a szentiván-éji vásáron, ez most mérföldekkel eredményesebbnek bizonyult mindegyiknél. Az idő pocsék volt, szörnyen fáztunk az egész alatt de szerintem azt a "kis" hideget elviselhetővé tette a hangulat, ami az egészet övezte. Járni régebb óta járok a vásárra, de ennyien még sohasem voltak ott, mint idén. Úgyhogy utólag is köszönöm mindenkinek, aki kilátogatott Kiszomborra, és megnézett minket! :)
A gyurmákról: a cukorpálcás karácsonyi és a szivárványos nyalókás kollekció szinte teljes egészében elkelt, csak egy cukorpálcás gyűrű maradt meg, az is azért, mert balesetet szenvedett; fogyott az epres fülikből is, és a lánckarkötők is kelendőek voltak. Jócskán vittek a Meskára feltöltött termékek közül, és Mézi is gazdára talált egy mézeskalács-készítőnél, emellett érkezett megrendelés egy második Mézire is. :)) Ennek okán a napokban várható egy nagyobb frissítés a Meskán, folyamatosan kerülnek majd fel újabb dolgok, érdemes hát gyakrabban látogatni a boltunkat. ;)

Képek a vásárról:

A portékák



Nyakláncok és fülbevalók



Gyűrűk és más apróságok



Karkötők



Mindemellett játszatok továbbra is az Ajándékblogon, és figyeljetek, mert nemsokára meglepetésekkel halmozlak el titeket! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése