2010. október 4.

Nyertesek

Elnézéseteket kérem, mert bár a játék már szombaton lezárult, eredményt még csak most tudtam hirdetni. :$ Kaptam munkát (telefonkönyvkihordás), ami egyszerűen minden időmet és energiámat leszívja... nade most hadd lássul az eredményeket! : )

Először is, nagyon szépen köszönöm, hogy velem játszottatok, és köszönöm azoknak, akik vásároltak is ez idő alatt. : ) Hihetetlenül jó érzéssel tölt el, hogy úgy gondoljátok, az ékszereimért megéri játszani; ezért úgy döntöttem, hogy az első helyezett mellé kap egy kis meglepetést a második helyezett is. :)

Végül pedig, az eredmények:A két nyertes tehát Zsófi és Barbi! A nyereményük pedig egy általuk választott "édességboltos" ékszer a Meskánkról! : )
A többiek se keseredjenek el: bőven lesz még lehetőség a játékra, lehet, hogy nem is olyan soká. ; )

Még egyszer köszönöm mindenkinek a játékot, és látogassatok továbbra is! A nyertesektől pedig azt kérem, hogy írjanak egy e-mailt a nyereményükkel kapcsolatban.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia! Hát... valószínűleg én vagyok a béna, de sehol nem találtam meg az elérhetőségedet...:) A Zsófi felajánlotta nekem (Bettinek) a nyereményét. De mivel nem tudtam neked írni, gondoltam akkor meghagyom neked itt az e-mail címem, amire te írhatsz, és akkor én írok ;)
Hát ez lenne: haribetti22@freemail.hu
Köszönöm :)

Megjegyzés küldése