2010. október 28.

Karácsonyi előzetes

Megőrültem vagy nemtudom, de mostanában folyton a karácsony jár az eszemben. Valahogy úgy érzem, hogy jó lenne már most elkezdeni készülni rá, úgy fizikailag és lelkiekben is, nehogy megint úgy járjak, hogy az utolsó pillanatban kapkodok az ajándékokkal, a csomagolással... Valahogy ez a karácsonyi hangulat kihat az alkotókedvemre is, ugyanis pár nap leforgása alatt készítettem több karácsonyi apróságot is: adventi koszorús hűtőmágneseket és egy kis karácsonyi angyalka alakú függőt. :)











Az elkészítésük hihetetlen nagy örömöt okozott, főleg az angyalé, azt nagy sikerélményként könyveltem el, és totál beleszerettem. :) Viszont most kétségek gyötörnek, hogy feltegyem-e őket a Meskára, és ha feltegyem, akkor mikor, most vagy majd csak karácsony előtt? Szerintetek melyik lenne a legjobb megoldás?

Nem ez volt az első és utolsó előkarácsonyi bejegyzésem, mivel több dologgal is készülök addigra. Már előszedtem a keresztszemes mintáimat is, most a hidegben milyen jó is lesz azokat hímezgetni a kandalló előtt... :)

2 megjegyzés:

szilva írta...

Nagyon klasszakat készítettél, ilyen adventi koszorúkat én is terveztem és tervezek is már jó ideje! :) Nagyon szépeket csináltál és az angyalka is nagyon tetszik.

Jó, hogy te már most el kezdtél készülődni a karácsonyra, én is mindig időben el akarok kezdeni, de aztán valahogy mindig kifutok az időből... :)

DoRcY írta...

Az angyalka tök cukiii :) nekem már rengeteg karácsonyi kiegészítő, ékszer lapul a tarsolyomban de még nem érzem úgy, hogy eljött az idejük. Nekem még egyelőre nagyon ősz van :)

Megjegyzés küldése