2010. június 7.

Nyalókamánia

Mostanában teljesen rabja lettem a nyalókáknak, ezért készült belőlük rengeteg darab. :) Volt még egy szedreshez hasonló fülbevaló is, málnásba, de azt még a piacon elhappolták, mert nagyon ínycsiklandó volt. :)) Emellett vettem függőt, szóval mostmár kész a mobildíszem. ^^ Olyan, mint a szedres füles, csak lekicsinyítve és strasszokkal díszítve. Holnap majd lefotózom, de ma már nincsen erőm többhöz, szóval ennyivel kell beérnetek.



A kedvenceim, a "barátságnyalókák", ahogy én nevezem őket olyan jól sikerültek, hogy megérdemelnek egy külön képet is:



Ja, a mai napon, egyelőre díszként, tesztjelleggel varrtam egy tortaszeletet. :) Az anyaga filc, amit vattával tömtem ki, a szélén maradék szatén- meg egyéb szalagot használtam föl, a végén gyöngyöt varrtam fel rá és egy szem eperrel díszítettem. :) Nagyon jól néz ki! Legszívesebben beleharapnék. :) Ebből kiindulva úgy döntöttem, hogy a jövőben megpróbálkozok ilyen tortás kalapka készítésével. Szerintem aranyosan nézne ki.



A színe sajnos ebben a fényben nem tökéletes, de holnap igyekszem ezt is szebben lefotózni.

1 megjegyzés:

Lia írta...

Húha Zsófi, ezek nem semmik! Már maga az ötlet is jó, nyalókák meg mindenféle hasonló, de a kivitelezés is nagyon király! Várom a többi bejegyzésedet, képeket is, ha vannak.

Megjegyzés küldése